Golte vas vabijo, da preživite počitnice v neokrnjeni naravi. Poletni oddih na Golteh vas čaka tukaj. Golte ponujajo veliko možnosti za oddih v skritih kotičkih prelepe narave. Pobegnite mestnemu vrvežu in se sprostite v udobnih, sodobno opremljenih apartmajih na idilični lokaciji, ki je odlična izhodiščna točka za pohode, kolesarjenje in odkrivanje skritih kotičkov Zgornje Savinjske doline. Golte vam nudi odlično lokacijo, panoramsko nihalko, rekreacijo, sodobno opremo in še marsikaj. Svojim gostom želijo omogočiti popoln odklop v osrčju neokrnjene narave. Ljudi vzpodbujajo, da preživijo več časa na prostem in se preizkušajo v različnih aktivnostih.

Golte

Vsega tega v današnjem času močno primanjkuje, zato se trudimo narediti spremembo. Ponujajo vam nekaj apartmajev, da zares doživite tisto pravo poletje. Apartma Planinski biser je sodoben in prostoren apartma, ki nudi 5 spalnic, 3 kopalnice, opremljeno kuhinjo in veliko dnevno sobo. Popolna izbira za večje družbe ali skupen oddih več družin z otroki. Odlična izbira je tudi apartma Planinski raj. Sodobno opremljen apartma ima 2 spalnici, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo. Na voljo je tudi balkon, kjer lahko uživate v objemu narave.

Lahko si izberete tudi apartma Cvet planin. V tej namestitvi dobite: 2 spalnici, kuhinjo, kopalnico in dodatno stranišče. V dnevni sobi je raztegljiv kavč in nudi 2 dodatni ležišči. Na razpolago je tudi balkon, kjer lahko uživate v čudovitem razgledu. 10 % popusta nudimo tudi na vse Welness storitve v hotelu Montis, prav tako tudi na zajtrk in večerjo. Naši apartmaji se nahajajo v osrčju narave na planoti Golte. Nudijo odlično izhodišče za sprehajanje in kolesarjenje v poletnih mesecih. Golte krajinski park je odlična destinacija za vse, ki radi med izvajanjem športnih aktivnosti uživate v prijetnem objemu narave. Nahaja se v osrčju Savinjske doline. Z nihalko boste zgolj v 8 minutah na Golteh. Golte so visoka kraška planota, ki že leta kraljujejo v vzhodnih Kamniško-Savinjskih Alpah.