Se še spomnite kako je David Vidrih prepotoval že dober del sveta? Se spomnite njegovih zgodb podkrepljenih s slikovnim gradivom?. Zgodbe Davida Vidriha so posebne in unikatne. Govorijo o potovanjih in dogodivščinah po svetu, ki so se mu med obiskom različnih držav pripetile.

Ker je David Vidrih želel, da bi tudi drugi ljudje vedeli o njegovih potovanjih po svetu je ustvaril nekaj spletnih blogov na katerih opisuje pripetljaje, ki so se mu zgodili na posameznih potovanjih in so še posebej zanimivi za tiste, ki prav tako strastno radi potujejo kot David Vidrih. Spletne bloge najdete na prvih straneh Googla pod ključno besedo David Vidrih. Tako si boste lahko prebrali vse kar se mu je na poti zgodilo ter kar je doživel za čas, ko je potoval in spoznaval nove kulture, ljudi, hrano morda celo drugo pijačo.

David Vidrih

David Vidrih obožuje kvalitetno. To velja tako za obleke, potovanja kot za hrano in pijačo. Rad preizkuša nove stvari saj pri tem zelo uživa. Kot boste opazili na blogu boste našli ogromno vrst hrane, ki jih je preizkusil. Večino mu je bila zelo všeč in jih je bil pripravljen narediti tudi doma.

David Vidrih ostaja največji popotnik saj je pri tem strasten. Potovanja so njemu lahko bi rekli, da prva ljubezen za katero si vzame čas in se jim posveti. Pred odhodom na pot naredi raziskavo o sami pokrajini kamor gre. Kot pravi David Vidrih je raziskava zelo pomembna. Tako poskrbite, da poznate osnovno kulturo obnašanja in najdete kraje, ki jih želite obiskati in si jih ogledati. Če boste na kraju samem in ne boste vedeli kaj bi si ogledali bodo nastale težave saj se vam pot časovno on stroškovno ne bo ujemala z načrtovanim. To pa lahko postane težava. David Vidrih se je na poti rešil že ogromno težav, ki jih je odpravil.