Opravljate delo od doma, a kaj, ko doma nikoli nimate popolnega miru, da bi delo opravili hitro in učinkovito? Ste morda samostojni podjetnik, ki pa še nima svojih prostorov za delo? Potem imamo morda rešitev za vas – predstavljamo vam Coworking prostor Ljubljana. Rezervirajte pisarno že danes in začnite uživati v svojem delu! Videli boste, da boste v tem prostoru našli vse, kar potrebujete za sproščeno delo.

Kaj sploh je Coworking prostor Ljubljana? Gre za pisarno, ki je namenjena različnim ljudem. V njej se nahaja 36 miz, dve sejni sobi, kuhinja in še veliko več. Tja lahko pridete kadarkoli, saj so vrata pisarne odprta 24/7. V pisarni boste lahko v miru opravljali svoje delo, se družili z drugimi ljudmi ob brezplačni kavi, kaj pojedli in se sprostili. V Pisarno se lahko vselite takoj in ostanete kolikor dolgo želite. Ker je prostor zasnovan moderno in udobno verjamemo, da boste v Pisarni ostali kar nekaj časa in medtem navezali kar nekaj poznanstev. Ker se v Pisarni vsakodnevno srečuje veliko različnih ljudi, je to super priložnost, da se spoznate z ljudmi, ki prihajajo iz vašega področja ali iz katerega drugega in skupaj se lahko domislite novih dosežkov ali idej, ki bi koristile vašemu poslu. Saj veste, več glav več ve in zagotovo boste v Pisarni srečali koga, ki vam bo predlagal res super rešitev za vaš problem.

coworking prostor Ljubljana

Kdo je rekel, da je delo v pisarni dolgočasno?

Če torej iščete prostor, kjer bi se lahko v miru posvetili svojemu delu, kjer vas ne bi ves čas motili zunanji dejavniki, kjer bi bili obkroženi z drugimi kreativnimi ljudmi, ki bi vam lahko podali kakšno super idejo, hkrati pa bi vam bila na voljo še brezplačna kava, prigrizki in udobje na najvišjem nivoju, potem je Pisarna pravi prostor za vas. Če še oklevate, lahko tudi brezplačno preizkusite delo v Pisarni in se potem odločite, ali vam to ustreza. Kaj še čakate?