Ste že slišali za butični hotel na Dolenjskem? Verjamem, da prvič slišite za njega vsi tisti, ki se ne potepate pogosto po Dolenjski. To je en čarobni hotel lahko rečemo, ki se nahaja v čudoviti naravi pri Dolenjskih Toplicah. Včasih se sprašujemo kaj na oddih, mogoče kam čez vikend? Sedaj veste kam se odpravit, saj vam butični hotel ponuja vse kar si človek lahko poželi. Ni samo hotel z dušo, tukaj se tudi dobro boste najedli, prav tako se sprehodili po prelepi naravi. Stisnite na povezavo in si poglejte kje se nahaja ta hotel, kaj vam vse ponuja in kako rezervirati termin za vaš oddih.

Kar nekaj je takih, ki se ne zavedajo kako lepa je lahko Dolenjska. Mislim, da jo premalo poznamo, vsi najprej samo pomislimo na medveda. In seveda potem nastane strah in Dolenjsko odmislimo. Če boste se odločili za butični hotel vam ne bo žal, saj imate vse naokoli. Tukaj so Dolenjske Toplice, prelepo mesto za sprehod. Okoli vas spremlja prelepa narava za sprehode ter druge aktivnosti. Lahko si sposodite kolo in se popeljete po okoliških krajih ter se naužijete prijetnega svežega zraka.

butični hotel

Mogoče ste kdaj bili v Oštariji Herbelier. To je vse tukaj, sedaj vas tukaj pozdravi butični hotel, kjer je spodaj prijetna restavracija. To je hotel z dušo in srcem. Lahko prebivate, kot družina, lahko kot romantični vikend v dvoje. Sami se odločite kdo gre z vami na kratek oddih, samo vam povem, da ne boste razočarani. Vse sobe imajo zeliščno zgodbo, prav tako so tematsko opremljene. Ne bom preveč opisovala teh čudovitih sob v butičnem hotelu. Butični hotel vas vabi čez celo leto in pravijo prijazni lastniki, da vam ne bo žal. Ko boste tukaj prvič dopustovali, boste iskali že naslednji termin za razvajanje. Želim vam polno užitka in prijetnega bivanja v hotelu, pa ne pozabite na prijetno naravo, ki je tukaj ne manjka.