Bivalni kombi je manjši od avtodoma in je izjemno poskočen, okreten ter lahek za upravljaje. Vsak kvaliteten bivalni kombi za udobne počitnice vam nudi vse, kot ima vaš dom na razpolago, zato imate v njem spalnico, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico in omare za shranjevanje ter hladilnik. Namestijo vam lahko tudi klimo in tako bo postal bivalni kombi resnično kakovosten za bivanje na počitnicah in na poti. Z vami bo kamorkoli boste šli in boste lahko svobodno se odločali o tem kdaj boste spali in kaj delali ter kdaj jedli.

bivalni kombi

Kakovosten bivalni kombi je lahko v dveh dimenzijah in dveh izvedbah. Manjši so primerni za dve osebi, vendar obstaja tudi prestižni kombi, ki je velik pa pripravljen za dve osebi, da bivata v njem izjemno udobno. Ta izvedba je za tiste, ki veste kaj hočete in ste zelo zahtevni ter bi radi imeli samostojnost in mir. Bivalni kombi pa je lahko narejen za 4 osebe, zato je zelo primeren za družine. Izberete lahko večjega za boljše udobje ali manjšo izvedbo za tiste, ki se dosti gibljete, spreminjajte kraj bivanja in opremite lahko kombi s šotorom, ki podaljša prostor za bivanje.

Na ta način boste lahko imeli zunaj kuhinjo ali spalnico ter prostor za dnevno bivanje in preoblačenje. Še najbolj tak šotor pride prav v deževnih dneh, da v kombi ne vnašate umazanije in mokrote ter se preobujete ter preoblečete že kar zunaj. Bivalni kombi omogoča, da imate s seboj prav vse, kar potrebujete in se organizirate po svoje. Tudi, če ne želite kuhati, boste lahko jedli v najbližjih restavracijah. Če pa boste lačni ponoči ali, ko je vse zaprto, je vaša kuhinja v kombiju kot nalašč, ter za pogreti hrano in da si naredite kavo ali čaj. Preden izberete kombi, se posvetujte z mojstrom in glede na vaše želje ter potrebe vam bo prelagal pravi kombi za vas. Nato ga le še opremijo po vaših merah. Pa srečno na poti.