Natančna avtomatska krožna žaga po dostopni ceni je odlična pridobitev za vsako delavnico. CNC avtomatska krožna žaga vam lahko pohitri in avtomatizira proizvodnjo, če ste majhna delavnica ali velika proizvodnja. Le pravo žago morate izbrati za vaše delo in za obseg del, ki ga imate. O tem se posvetujete s prodajalcem, ki vam bo svetoval, kaj kupite. Hkrati pa vam podjetje Lesmark lahko avtomatizira celotno lesno proizvodnjo tako, da boste zgolj nastavljali in upravljali stroje, izdelki pa se bodo naredili, kar sami in to vsakič 100 % natančno ter kakovostno in enako.

 avtomatska krožna žaga

Avtomatska krožna žaga KDT je izjemno kakovostna, ko jo izdeluje vodilno kitajsko podjetje na področju tehnologije za ploskovno obdelavo pohištva. Te žage so cenovno zelo dostopne vsem, velikim in malim podjetjem, hkrati so izjemno kakovostne, robustne, vzdržljive in opremljene z najsodobnejšo tehnologijo in računalniškimi programi. Njihova konstrukcija je izjemno stabilna ter zanesljiva. Znana je po tem, da ima majhne vibracije in je izjemno hitra pri obdelavi ter tudi menjavi orodja, ki je lahko priloženo ali kot dodatna oprema. KDT avtomatska krožna žaga je izjemna tudi v tem, da je natančna pri rezanju tudi občutljivih materialov.

Če imate težje in večje obdelovance, vam pomagajo avtomatske mize in dodatki, ki avtomatizirajo delo s takimi obdelovanci, zato človeku ne bo naporno delati z njimi. Miza pa se lahko premika v vse smeri, kar še olajša natančno ter težko delo. Nastavlja pa se lahko tudi po višini. Prav zaradi tega je avtomatska krožna žaga tako učinkovita. Njeno vzdrževanje je izjemno preprosto in cenovno ugodno, tudi servisi niso toliko potrebni, kot pri drugih žagah, rezervni deli in hitri servis pa so vam zagotovljeni. Če niste gotovi, kaj bi izbrali glede na vaš obseg proizvodnje ter delo, ki ga opravljate, se obrnite na svetovalca. Prišli bodo pogledat, kakšen imate prostor in kaj bo za vas najbolj ustrezno ter vam v celoti avtomatizirali proizvodnjo.