Ženske kopalkeLetošnje poletje, bo poletje največje izbire kopalk. Modni kreatorji so napovedali najbolj pestro izbiro, primerno za vse tipe postav in za vse okuse. Najbolj pogoste bodo kopalke živih in neonskih barv, kot so rožnata, rumena ter zelene, kopalke s živalskim in cvetličnim potiskom, najvišja mesta pa bodo zavzele navadne elegantne črne kopalke ter črno-bele kopalke in kopalke s črtami.

Kopalke s črtami bodo v vseh barvah in z različnimi vrstami črt, tankimi, debelini, poševnim in navpičnim. Take kopalke pristajajo ženskam z vsemi tipi postave in tako si bo lahko vsaka ženska našla kopalke, ki ji bodo pristajale in se bo dobro počutila v njih.

Spletna trgovina oblecise.si vam ponuja pester in barvit izbor mnogih kopalk. Tukaj vam je na voljo štirinajst različnih kompletov kopalk, od enodelnih ženskih kopalk, do dvodelnih bikini kopalk. Dostopne so po zelo ugodnih cenah in nekatere so tudi na znižanju.

V spletni trgovini so vam na voljo kopalke v beli, črni, rožnati, črno-beli, rdeči, rjavi, modri in vijolični barvi. Okrašene so z različnimi kovinskimi detajli in sponkami, trakci na hrbtnem in bočnem delu kopalk, makrame vozli, bleščicami in diamantki. Vzorci in potiski, ki so vam na voljo so zebrasti, leopardji in črtasti. Cene kopalk se gibljejo nekje od šestnajst do triindvajset evrov.

Poleg kopalk imajo v ponudbi še ostala oblačila, kot so hlače, krila, obleke, majice, tope, trenirke, pajace, blazerje in bolerote. Na voljo so tudi nekateri kompleti.

Za ogled vseh njihovih izdelkov, ki jih imajo v ponudbi in za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran oblecise.si ali jih kontaktirate preko elektronske pošte ali njihove telefonske številke.