Poletna šolaŠola tujih jezikov Jezikač že osmo leto zapored organizira odlično izkoriščene in poučne počitnice, poletna šola, v sodelovanju z Kajak Kanu Klub Tacen in Diners Golf & Country Club Ljubljana. Poletna šola nudi mladim obiskovalcem kar 20 ur učenja tujih jezikov, tečaje tenisa, golfa in tečaj kajaka ter umetniških delavnic, letos pa tudi prvič tečaj gimnastike. Vse potrebne rekvizite in opremo imajo udeleženci priskrbljeno, poskrbljeno pa je tudi za topel obrok, odlično domače kosilo v gostilni Košir, ki vključuje juho, toplo glavno jed, solato in sok. Po obroku si otroci lahko oddahnejo in pozabavajo na igralih, trampolinu in na nogometnem in košarkaškem igrišču. Tečaji in delavnice so organizirane in potekaj v manjših skupinah po tri ali šest otrok.

Za letošnje poletje je organiziran nov športni program in sicer tedenski tečaj gimnastike, v sodelovanju s Športnim društvom GIB.

Poletna šola vsebuje dva programa: program športnik, kjer je na izbiro tečaj kajaka, ki je bolj adrenalinski, tečaj tenisa, tečaj golfa in letos prvič tečaj gimnastike. Drugi program je program umetni, za bolj umetniške in ustvarjalne duše.

Programa potekata od osme ure zjutraj do šestnajstih, otroke pa lahko pripeljete že ob pol osmi uri in jih popoldne prevzamete ob pol peti uri, ker je organizirano jutranje in popoldansko varstvo. Programi so primerni za otroke vseh starosti in razredov osnovne šole, kar pa ne velja za tečaj gimnastike, ki poteka na GIB-u v Šiški, ki poteka v dveh različnih oblikah, krajši in daljši.

Otroci bodo porazdeljeni v starostne skupine, porazdelitev pa bo izvedena na podlagi predznanja in starosti otrok. Otroci bodo porazdeljeni v tri starostne skupine.

Poletna šola in vse aktivnosti na njej bodo posnete z video kamero, tako da vsi tečajniki prezplačno prejmejo še spominski videoposnetek. Poletna šola in več informacij o njen boste našli na spletni strani www.jezikac.si/poletna-sola/, kjer so objavljeni tudi termini in cenik.