Tekalna steza kettler je posebna steza, ki deluje tako, da vrača udarec ob teku in tako povzroča sproščanje energije med tekom. Zaradi tega vrnitvenega mehanizma je tek veliko bolj dinamičen ter živahen, kot običajno. Tekalna steza kettler omogoča tudi precej hitrejši tek, kot ga imate lahko na navadnih tekalnih stezah. Mišice nog postanejo ob tem veliko bolj utrujene in tako je tek tudi precej bolj učinkovit.

tekalna steza kettler

Tekalna steza kettler je oblikovana tako, da se pri teku njena površina vedno vrne v prvotno obliko in tako zdrži enaka veliko let. Njena prednost je tudi tiho delovanje, tako da ne boste v stanovanju nikogar motili pri svoji dejavnosti. Če ste v višjem nadstropju, pa priporočamo, da daste pod stezo posebno podlogo proti hrupu.

Tekalna steza kettler je izdelana v več različicah in zdrži lahko obremenitev teže od 130 do 179 kg. Ima močan motor, ki jo poganja. Opremljena pa je z dolgo in precej široko tekalno površino in je s tem tudi zelo udobna za uporabo za rekreacijo, kot tudi za športno vadbo.

Spredaj imajo te tekalne steze lepšo oblikovano površino in zaslon za opazovanje dogajanja ter nastavitve tekalne steze in programov. Merite si lahko tudi srčni impulz. Tipke so zelo pregledne in dobro razporejene. Izbirate pa lahko med več različnimi prikazi.

Če želite udobje med vadbo, ste izbrali pravo stezo, kater ima vgrajene ventilatorje za hlajenje med tekom in tudi zvočnike, zato boste lahko med vadbo poslušali svojo najljubšo glasbo. Tekalna steza kettler ima tudi nastavek za tablični računalnik ter odlagalne police za vodo in napitke med vadbo.

Če hočete večjo obremenitev, si lahko nastavite tudi naklon in težo hoje ali teka, saj omogoča do 12 procentov naklona. Tako boste lahko vadili doma enako kot v fitnes centru in vam ne bo treba več obiskovati ga med tem nepredvidljivim časom, ko je res veliko omejitev.