Imate rabljen avto in ga bi uredili tako, da bo zgledal na zunaj lepo ter bo čist na znotraj. Obiščite spletno stran globinsko čiščenje avta in si izberite ustrezen paket čiščenja. Naša ekipa vam bo očistila vso notranjost. To pomeni, da očistijo sedeže, blago v avtu, usnje in armaturo ter druge dele, ki so lahko plastični, leseni ali kovinski. Na zunaj pa vam lahko naredijo keramičen premaz preko avta, ter ga tako zaščitijo in če je star, tudi s tem obnovijo njegovo prvotno barvo. Bolj, kot je debel keramičen premaz, bolj bo vaš avto imel brezhibno ogrodje, zato se splača, če ga boste imeli vsaj še nekaj let. Ta premaz drži vsaj 15 let. Ampak posvetimo se raje notranjosti. Globinsko čiščenje avta bo z vašega vozila odstranilo vse nečistoče in polite madeže. Se zagotovo splača poslužiti te storitve še predno prodajate svoje vozilo.

globinsko čiščenje avta

Globinsko čiščenje avta je potrebno izvajati dokaj redno, da lahko ohranite avto v najboljšem stanju. Naj naši strokovnjaki, ki vedo kaj delajo poskrbijo za kompletno globinsko čiščenje avta.

Tudi, če avto kupite pri neki fizični osebi, ki za vozilo ni kaj dosti skrbela lahko globinsko čiščenje avta poskrbi, da bo vaše vozilo ponovno izgledalo kot novo. Obiščite našo spletno stran ter preberite več informacij na to temo ter si oglejte tudi naš cenik.

Prepričani smo, da boste zagotovo našli pravi paket storitev, ki bodo polepšale vaše vozilo. Globinsko čiščenje avta pa ni vse kar ponujamo. Nudimo tudi ročno pranje avtomobila. To je še posebej pomembno pri avtih temnejših barv saj se krtače v avtopralnici hitreje poznajo na njih zato jih je potrebno prati ročno.

Torej pridobite vse storitve na enem mestu po ugodni ceni in hitro ter kakovostno. Dobro poznamo naše področje dela, zato vam lahko zagotovimo vrhunske rezultate.

Vaše vozilo bo zasijalo v novi luči zato ga boste tudi lažje prodali potencialnemu kupcu. Vabljeni!