Podaljški za lase vam naredijo v nekaj minutah brez frizerja super frizuro. Kakovostni podaljški za lase po ugodni ceni so lahko iz naravnih las ali sintetični, kateri so vam bolj všeč, oboji pa izgledajo povsem enako. Izberete lahko svoj odtenek las ali pa katero drugo barvo, da si naredite pramene in zavese, ki zgledajo zanimivo in lahko odštekano. Na voljo je veliko naravnih odtenkov las in pa tudi neobičajni, kot so močna rdeča, oranžna, zelena in modra ali vijolična. Če ne veste, kako zbrati odtenek las, pišite in pomagali vam bodo.

podaljški za lase

Podaljški za lase v odtenku vaših las se izberejo najlažje tako, da posnamete dve fotografiji vaših las na naravni svetlobi zunaj brez senc in ju pošljete po mailu. Ko bodo videli odtenek, bodo predlagali, katere podaljške vzemite, da bodo enaki, kot vaši lasje. Tako se ne bo poznalo, da imate enkrat lastne lase in drugič dolge, ki niso vaši, nihče tega ne bo opazil. Le v nekaj minutah boste iz kratkolaske postala dolgolaska. In to brez frizerja.

Predlagani podaljški za lase so izdelan kakovostno in izjemno inovativno tako, da jih enostavno pripnete v lase in še stojijo. Lahko pa izberete namesto lasnih zaves tudi čop, ter si naredite bogat čop na glavi, ki ga bodo vsi občudovali. Na spletni strani so videji, ki nazorno kažejo, kako lahko hitro in enostavno naredite podaljšanje las ali čopa. Ti podaljški za lase vam bodo pričarali veliko lepih trenutkov, ker boste imele izjemno poln volumen las, ki ga težko katera doseže z naravnimi lasmi zato boste blestele.

Izbirate lahko med nekaj dolžinami podaljškov in tudi med nekaj različnimi gostotami las. Odtenki pa so res zelo pestri tako, da boste za sebe našle vsaj enega pravega, če ne več, če si boste frizuro urejali vsakič drugače, z drugimi odtenki in kombinacijami, zato boste vedno izstopali in ne bo vam treba nikoli več zapravljati denarja za frizerja zaradi frizure.