Obeski za ključe so nekaj kar ima in uporablja skoraj vsak, ki ima v lasti vsaj en ključ. Pa naj bo od stanovanja, avta ali šolske omarice. Obeski za ključe pa so lahko tudi zelo praktično poslovno in promocijsko darilo. Pravzaprav veljajo za enega najbolj učinkovitih promocijskih daril. Svojega si lahko priskrbite pri podjetju Habeco, saj so posebno specializirani prav za različna promocijska darila vseh vrst. Pri njih so vam na voljo obeski raznih oblik in materialov na katere vam lahko natisnejo ali vgravirajo vaš logotip ali reklamo sporočilo.

 obeski za ključe

Ponudba različnih obeskov za ključe je res pestra. Lahko izbirate med bolj atraktivnimi, ki imajo na primer vgrajeno led svetilko ali laser, pa tudi take z odpiračem za steklenice, ki vam bo še kako prav prišel na raznih piknikih in zabavah, lahko izberete take, ki vsebujejo žeton namenjen odklepanju nakupovalnih vozičkov v trgovinah, kar je zelo priročno, če nimate pravega drobiža vedno pri roki. Tako obeski za ključe niso le nekaj kar visi na ključih, ampak so lahko modni dodatek, oziroma funkcionalni dodatek, ki vam lahko poenostavi življenje. Izbirate pa lahko tudi med klasičnimi kovinskimi, plastičnimi ali lesenimi. Ker jih ljudje vedno nosimo sabo, so tudi zelo primerno promocijsko darilo. Na enostaven in cenovno ugoden način lahko glas o vašem podjetju ponesete v svet in med ljudi.

Glede na to kakšen material za obeske izberete pa se prilagodi tudi način brandiranja. Ker so obeski za ključe v svojem principu manjše velikosti pa je dobro upoštevati pravilo manj je več in skrbno premisliti kakšno besedilo ali simbol naj obesek vsebuje. Običajno je to logotip podjetja, ali zgolj ime podjetja. Možno je dodati tudi slogan, vendar je potrebno paziti, da ni vsega preveč, saj lahko hitro pride do neberljivega zapisa, s čimer pa ne dosežemo želenega učinka promocije. Če si tudi vi želite, da so obeski za ključe vaše novo promocijsko darilo si oglejte spletno ponudbo podjetja Habeco in naročite svoje že danes.