Ali želite poleti, pozimi ali kadarkoli na počitnice in nočete dati preveč denarja za hotele? Lahko najamete avtodom. Vas zanima najem avtodoma – cena? Glede na to, kakšne so prednosti takšne odločitve, je cena dokaj dostopna – lahko tudi vam. Mnoge zagotovo zanima najem avtodoma, cena pa je nekaj, na kar smo od takšnih korakih še posebej pozorni. Brez skrbi, pri Camper premiumrent boste ceno izvedeli takoj in iz prve roke.

Ko pride do izbire avtodoma, ne samo za najem, temveč tudi za nakup, če bi to hoteli, nas vse kot vedno zanima cena. Vsi bi radi, da bi bil cena čim manjša, vendar vemo, da tega nikoli ne bo. Vendar, ko že govorimo o najemu in nizkih cenah avtodomov. Carthago Slovenija prodaja avtodome za najem in to po dostopni ceni. Do 6 nočitev že za 199€ v nasprotju s hotelom, ki bi vam računal 200€ na noč. Seveda je cena odvisna od samega avtodoma. Ali je velik ali ne, kakšna moč, kolikšno ima porabo goriva in več, vendar je pri Carthagu v nasprotju s konkurenco cena res majhna. Seveda se vprašate, kako velike avtodome pa prodajajo v najem, in katera znamka. Za večje število ljudi, ki želijo potovati, strokovnjaki svetujejo model C-COMPACTLINE in C-TOURER, saj imata oba večjo prostornino in lepše udobje, še sploh med dolgimi potovanji. Če pa ste manjša družina vam strokovnjaki priporočajo Robeta Mobil. Manjše vozilo, a bogato opremljeno. Cena najema je seveda da različna od sezone. Poleti je cena večja, zaradi večjega povpraševanja kot na primer jeseni. Najem avtodoma cena je, lahko zaključimo, primerna.

Glavne prednosti najema avtodoma

Seveda se boste vprašal, zakaj pa bi avtodom najel, če ga lahko raje kupim. No v naslednjih parih stavkih boste izvedeli, zakaj se najem SPLAČA. S seboj lahko poleg velikega prostora za prtljago vzamete tudi kolo in še več. Če je avtodom večji, tudi skuter. Poleg tega, kot že prej omenjeno, je avtodom veliiikoooo cenejši od hotela ali apartmaja.

Na zadnje pa bomo govorili, v kateri sezoni se najbolj splača najeti avtodom. Po izkušnjah strokovnjakov je najboljša sezona zimska, novoletna in prvomajska. Takrat bo cena seveda višja a vseeno se splača.