Dame, ali ste tudi ve naveličane stare pričeske in ste željne spremembe, a obenem nočete škodovati vašim lasem? Ne, kaj takšnega ni mogoče dobiti samo pri frizerju. Pričesko za zavidljive poglede lahko uredimo tudi doma s pomočjo Philipsovih Moisture Protect izdelkov za nego las. Poletna pričeska vas že čaka! S sušilnikom MoistureProtect bomo dekleta ohranila naravno ravnovesje hidracije tudi pri sušenju. Senzor MoistureProtect z infrardečo tehnologijo nenehno preverja vlažnost las in samodejno prilagaja temperaturo, ki ohranja naravno hidracijo. Rezultati so pokazali, da po petih minutah sušenja lasje ohranijo do kar 85 % vlage. Ne samo, da sušilnik med opravilom neguje lase, poleg tega omogoča tudi šest prilagodljivih nastavitev hitrosti in temperature, nepogrešljivo profesionalno nastavitev CoolShot za oblikovanje pričeske in ionsko oblikovanje. Pri ionskem oblikovanju negativno nabiti ioni oblikujejo lase in zgladijo lasno povrhnjico za okrepljen sijaj. Se sprašujete kakšen je rezultat? Preprosto čudoviti, sijoči, gladki in predvsem zdravi lasje. To lahko potrdim tudi sama, saj so moji lasje videti kot še nikoli poprej (da ne govorim o tem, kako me prijateljice sprašujejo s katerim frizerjem hodim glede na to, da moja pričeska izgleda kot iz salona).

Moisture protect

Kodri, ki trajajo cel dan!

Ali tudi ve zavidate slavnim igralkam, ker imajo tako lepe in bujne kodre? Takšne čudovite, obstojne in valovite lase lahko ustvarite že s samo enim pritiskom gumba in dvema pametnima elementoma za navijanje kodrov s samodejnim vrtenjem. Elementa skodrata vsak pramen las tako, kot bi ga skodral poklicni stilist, za piko na i pa sta pri postopku prijazna do las. Pametna tehnologija samodejnemu kodralniku omogoča ustvarjanje obstojnih pričesk pri nastavitvi negovalne temperature.

Hm, ali že veste, kakšne kodre bi imele danes? S Philipsovim MoistureProtect kodralnikom lahko uživate v različnih videzih s kar 27 kombinacijami nastavitev. Od tega so tri nastavitve časa (8-10-12 sekund), tri nastavitve temperature (170-190-210 °C) ter tri nastavitve smeri kodranja (levo, desno in samodejno). Nastavitve lahko uporabite v različnih kombinacijah in si tako vsakič zagotovite zaželen videz. S kodralno površino samodejnega kodralnika lahko sedaj oblikujete dvakrat več las v enem koraku. Kako preprosto, kajne? Ustvarjanje popolnih kodrov je postalo tako enostavno in hitro.

Sanjski likalnik za lase

Z ravnalniki las MoistureProtect si lahko oblikujete želeno pričesko, hkrati pa poskrbite za vitalne lase. S Philipsovim ravnalcem las boste ohranile naravno ravnovesje vlažnosti. Senzor MoistureProtect namreč uravnava vročino ravnalnih ploščic za potrebe vaših las. Pri vsakem potegu jih ščiti pred pregrevanjem. Pri preizkusih se je izkazalo, da lasje ohranijo do kar 57 % vlage. Med ravnanjem ta čarobni aparat lase neguje, poleg tega pa omogoča tri nastavitve temperature, izjemno hitro segrevanje v samo 15 sekundah ter ionsko oblikovanje. Kakšen je pravzaprav naš cilj pri likanju las? Ravni lasje brez zatikanja in lomljenja. MoistureProtect ravnalnik ima posebni lebdeči ploščici, ki se premikata in tako prilagajata pritisk na lase pri vsakem ravnalnem potegu. S tem ščitita lase pred poškodbami in tako zmanjšujeta nevarnost lomljenja las.

Drage dame, naši lasje so naše bogastvo. Prav zato ni vseeno, katere produkte nanašamo nanje in katere aparate uporabljamo. Toplota in redno barvanje kaj hitro uničita kvaliteto las, zato moramo poskrbeti za primerno nego. Če želite ubiti dve muhi na en mah si privoščite Philipsove aparate za nego las MoistureProtect ter si zagotovite zavidljive pričeske in zdrave lase.