Materiali, ki se uporabljajo v gradbeništvu se v zadnjem času vračajo nazaj k naravi. Eden takih materialov, ki združuje visoko kakovost in številne prednosti pri sami gradnji, je tudi les, ki se vedno pogosteje uporablja pri izdelavi hiš. Zelo priljubljena so varčna lesena okna Prima, saj so enostavna in ugodna za vzdrževanje. Ob redni negi, ki jo les kot material potrebuje, pa vam bodo lesena okna dobro služila dolga leta.

Kakovost oken – posledica naravnih lastnosti lesa

lesena okna

Pri Gašper okna in vrata za izdelavo lesenih oken Prima uporabljajo le najkakovostnejši les različnih vrst: smrekov les, macesnov les, hrastov les in les eksotičnih vrst dreves. Leseni okvir okna in termopan stekla so zmagovalna kombinacija pri doseganju učinkovite toplotne in zvočne izolacije. Les je namreč že v osnovi material z dobrimi izolativnimi lastnostmi, zato ga kaj dosti ni treba spreminjati, tako da ohrani svoje prvotne kvalitete.

Izdelava lesenih oken za vaš dom je usmerjena v unikatno in ‘po meri’ zasnovano ideologijo, tako da bodo nova lesena okna polepšala celoten videz vašega doma. Prednost lesa kot materiala je njegova prilagodljivost, kar so pri podjetju Gašper izkoristili in stranki omogočili svobodno izbiro pri obliki in barvi oken. Skupaj z njihovim svetovanjem se kupec odloči bodisi za Prima, Lux, Plato ali Quadro okna – razlike med njimi so v kombinaciji materialov. Za izdelavo okenj se uporablja najsodobnejšo tehnologijo obdelave in zaščite lesa z ekološkimi premazi. Produkt so okolju prijazna okna, ki izpolnjujejo vse nizkoenergetske standarde. Zaupanje v svoj izdelek so pri Gašperju nadgradili z lastno garancijo (ift Rosenheim) in RSG 10-letno garancijo na barvo Remmers.

Izkoristite prednosti, ki jih ponujajo naravni materiali in delo strokovnjakov, ki različne sestavine združijo v vrhunski izdelek za dober namen. Ne le da bo videz vaše hiše izstopal, les je tudi material, ki v prostoru pričara domačnost, občutek miru in topline – iz hiše naredi dom, vi pa se boste v prostoru počutili prijetnejše in udobnejše.