Kvalitetne avtomobilske prikolice priznanih proizvajalcev so uporabne za prevoz različnih tovorov, kot so kmetijski stroji, osebni predmeti in gradbena oprema. V ponudbi najdemo različne modele avtomobilskih prikolic različnih modelov, ki se razlikujejo po velikosti, obliki in namenu. Enostavna avtoprikolica, ki je odlična za prevoz osebnih predmetov, se preprosto priključi na vozilo z ustreznim vlečnim kavljem. Na voljo so tudi različni drugi modeli avtomobilskih prikolic, kot so hladilne in prodajne prikolice, boks prikolice, specialne prikolice in prikolice za prevoz živali.

Največja izbira Humbaur avtomobilskih prikolic za zanesljivo in kakovostno uporabo

V ponudbi podjetja Trisa d.o.o. najdete avtomobilske prikolice priznanega nemškega proizvajalca Humbaur. Izdelani so bili različni modeli avtoprikolic, ki so bili zasnovani na podlagi zahtev strank za zahtevno vsakodnevno uporabo. Vsaka Humbaur prikolica je narejena na enem mestu in z uporabo kakovostnih materialov, strokovnega znanja in testiranja pod najtežjimi pogoji, zagotavljajo dolgotrajno uporabo. V podjetju Trisa imajo največjo izbiro prikolic na enem mestu.

Humbaur je eden vodilnih nemških proizvajalcev avtomobilskih prikolic, njihov uspeh pa temelji na številnih novitetah na področju prikolic, ki jih vestno uvajajo na trg vsako leto. Vizija Humbaurja je dolgoročna in sledi potrebam strank z nenehnim izboljševanjem proizvodne tehnologije, kar zagotavlja, da njihove avtomobilske prikolice ustrezajo strogim zahtevam glede kakovosti. Gradnja in proizvodnja Humbaur avtoprikolic sta koncentrirani na enem mestu, kar pospešuje razvoj in omogoča vrhunsko medresorsko sodelovanje. Podjetje Humbaur se osredotoča tudi na dobre delovne pogoje, kar dodatno prispeva k kakovosti njihovih izdelkov. Visok kakovostni standardi in konstrukcija izdelkov izdelanih v Nemčiji pomenijo, da so Humbaur avtomobilske prikolice zanesljive in kakovostne.

Avtomobilske prikolice

Vrhunska kakovost za zahtevne naloge in unikatne potrebe strank

Podjetje Humbaur se osredotoča na zadovoljevanje strankinih potreb in želja in zato v tesnem sodelovanju s svojimi zastopniki razvija širok nabor modelov avtomobilskih prikolic. Na voljo je preko 415 različnih modelov, ki so primerni za številne namene, kot so prevoz tovora za trgovce, prenašanje strojev za gradbenike, transport konj za ljubitelje konjev in še mnogo drugih. Humbaurovim strankam so na voljo tudi posebni modeli prikolic, ki ustrezajo njihovim unikatnim potrebam, kot so prikolice s hidravličnimi dvižnimi vrati, delavniške in strojne prikolice ter promocijske prikolice.

Avtomobilske prikolice so zgrajene s tehnično dobro zasnovo in so namenjene za uporabo v zahtevnih pogojih vsakodnevnega dela. Z nekaterimi nadgradnjami, postopki in izboljšavami, ki jih ponujajo, so avto prikolice edinstvene v panogi. Eden izmed takih znakov izboljšav je uporaba sodobnega postopka vbrizgavanja. Ta postopek zagotavlja natančno in stabilno vgradnjo, ter izredno gladko površino. Poleg tega proizvodnja te vrste prikolic povzroča zelo nizko stopnjo emisij, kar pozitivno vpliva na okolje. Vsaka avto prikolica, ki jo ponuja Humbaur, je izdelana z vrhunsko kakovostjo, kar zagotavlja, da bodo stranke deležne izjemne izkušnje pri uporabi prikolic.

Podjetje Humbaur skrbno preizkuša svoje prikolice za avto na testnih stezah, kjer simulirajo najzahtevnejše možne pogoje. Preizkušajo stabilnost in vzdržljivost podvozja, okvirja in drugih sestavnih delov, da lahko zagotovijo visoko kakovost svojih izdelkov. Pri uporabi avtomobilskih prikolic, se vsak dan soočamo z izredno obremenitvijo in različnimi pogoji, bodisi na gradbiščih, kmetijah ali drugih komercialnih in domačih okoljih. Zato je odlična izvedba avto prikolic za brezhibno delovanje in odsotnost neprijetnih presenečenj v vseh pogojih še kako pomembna.

Sestavite svojo idealno prikolico po meri in željah z enostavnim konfiguratorjem

Eduard ponuja edinstveno in uporabniku prijazno izkušnjo pri izbiri avtomobilske prikolice, saj omogoča sestavljanje po meri in lastnih željah s pomočjo njihovega konfiguratorja. Konfigurator je preprost za uporabo in vključuje vse modele prikolic in dodatkov v 3D pogledu. Na voljo so različne nosilnosti, sistemi ramp, tipi in dodatki prikolice. Na ta način lahko uporabniki sestavijo popolnoma prilagojene avtomobilske prikolice glede na njihove želje in potrebe. Sporočajo, da lahko sestavite prikolico, ki se bo najbolje prilegala vašemu področju uporabe.

V Edvards Trailer Factory, ki se nahaja v belgijskem mestu Lommel, več kot 100 zaposlenih izvaja natančno sestavljanje avtomobilskih prikolic na 17.000 kvadratnih metrov proizvodnega prostora in zunanjih površin. Eduard se osredotoča na potrebe svojih končnih kupcev, s posebno pozornostjo na gradbenike, vrtnarje, hortikulturne delavce in prevoznike vozil. Skupaj s temi kupci inženirji nadgrajujejo modele prikolic z inovacijami, ki izhajajo iz njihovih potreb in želja. Zaradi želje po nenehnem izboljševanju, Eduard velikokrat upošteva želje svojih kupcev s svojimi idejami in izboljšavami. V kombinaciji z visokokakovostnimi materiali, Eduardove avtomobilske prikolice zagotavljajo visoko kakovostne izdelke.

Vsestranske in varne avtoprikolice

Če iščete varne in enostavne za uporabo avtomobilske prikolice, je Eduard prava izbira za vas. Nabor različnih modelov nudi rešitev za vse vaše potrebe in želje. Večnamenske avtomobilske prikolice lahko služijo kot standardne avtoprikolice ali pa se uporabljajo za prevoz motornih vozil. Priročen predal pod dnom vam omogoča, da rampe vedno vozite in jih lahko vedno uporabite, ko jih potrebujete. Z več kot 4000 možnih kombinacij, je Eduardov glavni adut izdelava prilagojenih avtoprikolic po meri končnega kupca. Z lastno konfiguracijo avtoprikolice se izpolni vsaka želja in zahteva, kar potrjuje, da je Eduard pametna izbira za vse, ki iščejo prikolico, ki bi zadovoljila njihove posebne potrebe.