Zmanjšanje dojk, le kdo bi si to želel? Ne boste verjeli, kako zelo pogosta je taka operacija, ker nekaterim ženskam prevelike dojke povzročajo nemalo nevšečnosti pri gibanju in spanju, celo dojenju in obremenijo celotno hrbtenico, ki se začne ukrivljati. Vse o zmanjšanje dojk si lahko preberete na tej povezavi https://n-suvorov.com/zmanjsanje_dojk/ kjer povedo strokovnjaki, za kaj in kako se to izvede, če imate težave, boste že vedele, kaj to pomeni. Vsi ostali pa tega res ne morejo vedeti, sploh ne moški, mar ne?

zmanjšanje dojk

 

Če se odločite za zmanjšanje dojk, je to vaša osebna odločitev zaradi zdravja in boljšega življenja, vaš izgled pa bo še bolj normalen, kot je sedaj, ker večina normalnih ženk nima pretirano velikih dojk, ker niso potrebne. Dojke imajo dejansko le maščobo, tiste, ki so zelo velike, se je pač tam nabralo veliko maščobe. To pare ni v redu mar ne? Preveč maščobe lahko tudi povzroči razne bolezni, zamašene žile, zamašene mlečne žleze kar je težava pri dojenju otroka in celo rak na dojki.

Majhno ali drastično zmanjšanje dojk je lahko tudi posledica nasveta zdravnika, če opazi, da ima ženska lahko velike težave zaradi tega. Poseg ni boleč, je nezahteven in ne traja dolgo. Kirurg bo upošteval vaše željne in zahteve ter naredil obliko dojk tako, kot si želite. Potem vaše velike dojke ne bodo več ovira in ne bodo nesrečno visele do popka.

Velike dojke potrebujejo oporo in velikokrat nedrček ni zadosti, potrebujejo kosti in ogrodje včasih posebno oporo, da ne poškodujejo telesa. Zmanjšanje dojk bo preprečilo ukrivljanje hrbtenice in bistveno zmanjšalo vašo težo, zato tudi ne boste imele težav več s hojo ali s kolki in koleni, kar lahko sčasoma postane res velik zdravstven problem. Izberite pa preverjenega plastičnega kirurga, ki bo v vas vliv zaupanje, da boste res izpod noža prišle take, kot ste si zamislile brez kakšnih dodatnih presenečenj.