Za rolo garažna vrata je značilno, da je njihova uporaba udobna, varna in pa seveda uporabna. Visoka kvaliteta pa pomaga k udobnejšem življenjskem stilu in pa varnem domu. Da pa menjamo svoja rolo garažna vrata je veliko razlogov, saj imajo zelo velik vpliv tako kot veliko privlačno vizualno podobo objekta. Nudijo nam tudi, da ščitijo naš dom proti nepridipravi in nudijo varno in umirjeno okolje (priti nevihtam, poplavam, soncu…).

Namestitev rolo vrat pa je dokaj enostavna in ni za to potrebno veliko časa.  So električni sistem, ki je v nekaj desetletjih se močno izboljšal in napredoval. Upravljamo jih z daljinskim upravljalnikom in pa na njih lahko namestimo kode, ki vstop onemogoči tistim, ki so v našem domu nezaželeni in tistim, ki kode ne poznajo. Nekatera rolo garažna vrata imajo tudi naprednejšo funkcijo, ki jo vklopimo kadar nas dlje časa ni doma. Porabijo zelo malo elektrike, saj jo ob mirovanju pravzaprav ne rabijo, samo le med daljinskim odpiranjem in zapiranjem.

rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata so narejene brez avtomatizacije in zelo enostavna za uporabo. Vse kar moramo pri njih vedeti in znati je le en pritisk na gub da jih odpremo in en pritisk na gumb da ji zapremo. Zavzamejo tudi zelo malo prostora in so idealna za manj prostorne garaže, saj se prilagaja vsakemu domu. Njihov značilen rebrast videz je zelo eleganten in se poda vsa okolja. Ključa za vaša rolo garažna vrata pa nikar zgubiti saj brez tega jih je praktično nemogoče odpreti. So zelo poceni in nam ne višajo nepotrebnih stroškov in pa poleg vsega tega nudijo energetsko učinkovitost. Zato nikar ne oglašajte in si tudi sami kupite svoja rolo vrata, če imate možnost in prostor za njihovo nastavite. Nebo vam žal take spremembe v vašem domu saj so vsi kupci zelo zadovoljni z njihovimi rezultati, saj popolnoma spreminjajo življenja.