Že zdavnaj je tu čas poletje in nevzdržne poletne vročine, zato je zdaj pravi čas, da si priskrbite svojo klimatsko napravo, če si jo še niste. na spletni strani www.ream.si vam ponujajo veliko izbiro za vrhunske klimatske naprave priznanih proizvajalcev in po ugodnih cenah. Klimatske naprave so nepogrešljiv del v vašem domu ali na delu.

na njihovi spletni strani najdete klimatske naprave blagovnih znamk Mitsubishi Electric ter Gree. Na voljo so vam različni tipi in različni modeli klimatskih naprav. Na voljo so vam profesionalne klimatske naprave, sobne klimatske naprave ali VRF sistemi blagovne znamk Mitsubishi Electric. Profesionalne klimatske naprave se delijo še na stenske, kanalske, podstropne ter kasetne klimatske naprave. VRF sisteme delimo na notranje in zunanje enote, ti pa so različnih oblik: stenski, podstropni, kasetni, kanalski, parapetni, hladilne omare, zračne zavese, za pripravo vode ter zračno hlajene toplotne črpalke in vodno hlajene toplotne črpalke.

klimatske naprave

Na njihovi spletni strani www.ream.si nadete poleg bogate ponudbe klimatskih naprav tudi ponudbo ostalih izdelkov. Na voljo so vam izdelki kot so toplotne črpalke, zračne zavese, razvlažilci zraka, sušilci rok, čistilci zraka, kondenzacijski razvlažilci, prezračevalne naprave ter absorbcijski razvlažilci in dodatki. Njihovi izdelki so blagovnih znamk Gree, Mitsubishi Electric, Aerial in Thermoscreens. vsi izdelki v njihovi ponudbi so preverjene kakovosti in imajo garancijo. V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete ali zamenjate. Ostali dodatki, ki jih imajo v ponudbi so še dušilci zvoka, stranski izpihovalci zraka, ločevalniki za vodo, filtri ter zračni izpihovalniki znamke Aerial.

Zagotovite si svoje klimatske naprave preverjene kakovosti in ugodnih cen. Za več informacij in ogled izdelkov obiščite njihovo spletno stran na www.ream. si ali pa jih pokličite na njihovo brezplačno telefonsko številko.