Vreme po Sloveniji v zadnjih dneh ni nič podobno zimskim razmeram ampak prej začetno jesenskimi. Tudi vreme v Slovenj Gradcu ni nič drugače kot drugod po Sloveniji. Iz dneva v dan je oblačno, včasih tudi dežuje. Kdaj bo sneg? Za enkrat ga še ni na vidiku.

Vreme Slovenj Gradec

Danes je vreme Slovenj Gradec oblačno. Danes je možnost rahlega dežja, ki se lahko včasih pomeša s kakšno snežinko. Dopoldne so se temperature gibale okoli 2°C, čez dan pa je okoli 4°C. Tudi v sredo in četrtek bo vreme v Slovenj Gradcu podobno. Skozi cel dan bo oblačno, brez sonca, ki bi nas grelo. Jutranje temperature jutri bodo 1°C, popoldne pa bodo jutri okoli 3°C v četrtek pa 4°C.

V petek se bo v Slovenj Gradcu skozi cel dan zadrževala megla. Temperature bodo okoli 2°C dopoldne in 4 °C čez dan. Tudi v soboto bo podobno s tem da bo oblačno. Jutranje temperature se bodo rahlo povzpele, tako da bo dopoldne okoli 4°C popoldne pa bo okoli 6°C.

Končno bomo v nedeljo po dolgem času zagledali in občutili malo sonca, ki bo posijal skozi oblake. Vendar vreme v Slovenj Gradcu ne bo za martinčkati na soncu, ker bo prehladno. Jutranje temperature bodo okoli 1°C, popoldanske pa okoli 3°C. Vreme Slovenj Gradec v novem tednu ne bo nič drugače, se bo pa rahlo ohladilo. Ponedeljek bo oblačen z nekaj sonca. Temperature zjutraj se bodo spustile pod ledišče in sicer bo -1°C, čez dan pa okoli 2°C.

Kot kaže snega še nekaj časa ne bo. Zapadel bi lahko šele konec decembra ali začetek januarja.