Vinil je talna obloga iz umetne mase, ki je odporna na vodo in vlago torej je zelo topla. Zato je primerna za vse prostore. Ker je tudi zelo odporna in poceni, je ni škoda tudi za delavnice, proizvodnjo, skladišča, garaže in ne samo za stanovanja ter pisarne. Povsod pride prav. Če hočete imeti kvalitetne vinilne talne obloge, potem izberite tri slojni vinil, ki je primeren tudi za talno ogrevanje. Edino ta je res kvaliteten vzdržljiv in vredne nakupa ter svoje cene. Izbirate lahko takega, ki ga položite z lepljenjem ali na plavajoč klik sistem, ki je najbolj preprost.

vinil

Vinil je taka talna obloga, da ne boste razlikovali med vinilom in na primer lesom ali katerim koli drugim materialom, ker tako dobro imitira druge materiale, da je na videz povsem enak. Sploh, ker se ga polakira in ne bo nobene razlike na premer s parketom. Imitira lahko les, parket, ploščice, kamne in še marsikaj. Dobite ga v več kot 700 odtenkih in vzorcih.

Kakovosten vinil je vzdržljiv in se ga da dobro in hitro očistiti. Je gladek, zato boste dlake in umazanijo z lahkoto počistili s tal. Primeren je za tiste, ki imate otroke in hišne ljubljenčke. Ti so veliko na tleh, se igrajo ni tudi ukažejo tla. Tla so za igranje zelo topla, sploh, če imate talno ogrevanje. Vinil, ki je povsem odporen na vlago in vodo, pa lahko ga očistite do čistega z vodo ali blagimi čistili po želji in mu nič ne bo škodovalo.

Z lahkoto se ga namesti in z lahkoto se ga odstrani. Bolje je, če ga ne zalepite za tla, ampak kupite že gotove plošče na klik. Tako ga lahko poližite v enem dnevu tudi sami. Če ne, pa vam bo mojster pomagal. Ne bo nobene umazanije in težav. Taka talna obloga je tanka in ne bo težav niti ob vratih, pri pragovih in terasi.