Imate svoje podjetje ali kaj podobnega in bi potrebovali nek transparent za oglaševanje. Hitro na spletno stran https://magma.si/tisk-ceradno-platno/ in si še ga danes naročite. V Magma Media podjetju so zelo zanesljivi, glede tiskanja, saj vam transparente natisnejo na cerado, prav tako različne dimenzije. Tudi v 24 urah je izdelek lahko končan in po zelo ugodni ceni. Transparenti so zelo praktični in enostavni za oglaševanje. Lahko oglašujete podjetje, trgovino, kakšno zabavo, mogoče vabilo na veselico in še ogromno drugih dogodkov. Čim prej pošljite povpraševanje ali pa jih kar naročite prek spletne strani.

Kaj sploh so transparenti? Lahko jih vidimo ogromno ob avtocestah in drugih prometnih cestah. Na njih so navadno, kot sem že omenila razne reklame ali se podjetja oglašujejo. Seveda lahko so tudi drugi dogodki, vse je odvisno od posameznikov za kaj ga rabijo. Tudi sama postavite je zelo odvisna od vas samih. Sami se odločite kje ga boste ali jih boste postavili. Najpogosteje se odločijo za več transparentov in jih postavijo na različnih krajih. Mislim, da en sam je premalo, saj ne bo tako viden, kot če jih naročite več.

transparenti

transparenti

Transparenti so zelo priporočljivi, saj so zelo veliki in jih ljudje hitro opazimo. Postavite jih nekje, kjer se obrne ogromno ljudi, kot sem že omenila mogoče nekje ob prometni cesti. Saj transparent naj je čim bolj viden, na njem naj so čim bolj pomembne stvari napisane. Hitro si zapomnimo stvari, ki hitro padejo v oči. Uporabite domišljijo, ko boste naročili transparente. Transparenti so do sedaj najbolj nekako dobra naložba za oglaševanje. Sama cerada je zelo kvalitetna in je ne bo tako zlahka uničilo nobeno vreme. Prav tako se napis ne bo izbrisal ali uničil. V Magma Media so naredili že ogromno transparentov, saj so za tiskanje zelo znani. Ne tiskajo pa samo transparentov, tudi druge listine, kot so razne etikete ali drugi plakati.