TiskarnaVsi ste se zagotovo že srečali z izdelki, na katerih je svoj pečat pustila tiskarna, pa naj si gre to za darilne vrečke, majice, koledarje ali pa le navadne kemične svinčnike. Tokrat vam prestavljamo tiskarno Golc, ki že 30 let deluje na področju tiskarskih storitev. Gre za tiskarno, ki kvalitetno in ugodno izdeluje razne kataloge, zloženke, letake, kuverte, plakate, prospekte, etikete, razno darilno embalažo, vrečke ter številne izdelke, ki pripomorejo predstavitvi vašega podjetja.

Tiskarna Golc je s svojo kvaliteto in izjemno konkurenčnimi cenami pridobila zaupanje številnih dobro poznanih poslovnih partnerjev. Naj omenimo le nekaj najbolj prepoznavnih. To so Coca Cola, Siemens, Zelene doline, Zavarovalnica Maribor in številni drugi. Tiskarna deluje s pomočjo najsodobnejše tehnologije in z visoko usposobljenim kadrom ustvarja odlične grafične proizvode. Gre za sam proces priprave, tiska, dodelave, kontrole izdelkov, embaliranja in distribucije. Tiskarna Golc vam nudi tudi vrhunske storitve grafičnega oblikovanja. Pogoj za kvaliteto je seveda ustrezna grafična priprava. Za vas opravijo vse v zvezi grafičnega oblikovanja in posledično tiska, lahko pa jim podatke, ki jih želite natisniti, posredujete po mailu ali preko ftp-ja, lahko pa se tudi osebno oglasite pri njih. Skupaj boste zagotovo našli pravo rešitev in tako prišli do končnega rezultata.

 Družinsko podjetje Golc vam nudi izdelovanje celostnih  grafičnih podlog, črno beli in barvni tisk na različne tiskovine, sitotisk na tekstil, plastične materiale ter pločevino, razne vezave časopisov, knjig, diplomskih nalog, izdelavo reklamnih tabel, raznih nalepk za avtomobile, izdelavo vseh vrst koledarjev ter vse kar potrebujete za novoletna darila. Tiskarna Golc je v svojo ponudbo dodala tudi že izdelane darilne vrečke, katerih ni potrebno dodatno naročati. Gre predvsem za plastificirane in ekološko izdelane darilne vrečke. Na voljo so vam v številnih barvnih izdelkih in velikostih.

Naj vam tiskarna Golc izdela kvaliteten tisk, ki ga potrebujete. Izkoristite ugodnost in kvaliteto in se odpravite v tiskano Golc.