Tudi vi vsako jutro gledate vašega osnovnošolca, kako se odpravlja v šolo s težko in (pre)polno šolsko torbo? Ste že večkrat razmišljali o tem, kako bi mu olajšali pot v šolo? Potem ste na pravem mestu! V tem članku vam bomo predstavili rešitev, ki bo poskrbela za to, da bo vsakodnevna pot v šolo enostavna in zabavna. Tukaj so namreč Rolljet šolske torbe na kolesa! Razbremenijo vašega otroka in omogočijo, da se vse šolske potrebščine v šolo kar pripeljejo!

Zakaj izbrati šolske torbe na kolesa?

Gre za šolske torbe na kolesa, ki imajo prav posebno, inovativno zasnovo – so kot skiro in šolska torba v enem. Namenjene pa so ravno temu, da otrokom omogočijo enostavnejšo pot v šolo.

S pomočjo tega skiroja se težka šolska torba prav tako pelje na kolesih in je ni treba vsakodnevno prenašati na ramenih. To pa posledično pomeni, da je pot v šolo lažja, otrokova hrbtenica pa razbremenjena in tudi bolj zdrava. Ker vsakodnevno ne prenaša težkega bremena, namreč njegova hrbtenica ne trpi in se lahko bolj ustrezno razvija in raste.

Poleg tega pa so šolske torbe na kolesa odlične tudi zaradi tega, ker je tovrstna pot v šolo za otroke tudi bolj zabavna. Tako se lahko vsakodnevno in že navsezgodaj zjutraj družijo s prijatelji in peljejo s skirojem. Hkrati pa se tudi bolj redno gibajo, kar prav tako doprinese k zdravju vašega otroka. Ko pridejo v šolo, pa torbo na kolesih hitro in na enostaven način vzamejo iz skiroja in ga zložijo. In so že pripravljeni na nova znanja in izzive.

šolske torbe na kolesa

Kakšne šolske torbe na kolesih so na voljo in za koga so primerne?

Šolske torbe na kolesa so torej odlična izbira za vse, ki iščejo inovativno šolsko torbo, ki ni težka in ki bo otroku olajšala pot v šolo. Prav tako pa se ponašajo tudi z izredno kakovostnimi materiali, ki so vzdržljivi in trajnostni. Imajo ojačano desko ter tri kolesa, zaradi česar so izredno lahko vodljive in stabilne. Hkrati pa so tudi prostorne in praktične ter ergonomsko oblikovane, kar še dodatno podpira zdrav razvoj.

Še ena prednost, ki naredi Rolljet šolske torbe na kolesa tako posebne, pa je ta, da so na voljo v dveh različnih velikostihRolljet Mini in Rolljet City. Prva velikost je primerna za najmlajše otroke, že od 110 centimetrov naprej. Druga velikost pa je primerna za višino vse do 190 centimetrov, torej tudi za odrasle.

Te torbe na kolesih torej niso primerne zgolj za zabavno pot v šolo, ampak so več kot odlične tudi za vožnjo po mestu ter raziskovanje ulic. Pa še na voljo so v raznovrstnih dizajnih in barvah – z rožicami, metuljčki, v vojaških barvah, z grafičnim potiskom ali enobarvne. Prepričani smo, da se tako zagotovo najde torba na kolesih za vsakogar.

Zato hitro na splet in vtipkajte Rolljet šolske torbe na kolesa in poiščite torbo za vašega otroka ali za vas!

šolske torbe na kolesa