Skladiščenje je odlična rešitev za skladiščen tovor, ki mora biti v prostorih ali pa če nimate lastnega prostora, da za vaš tovor in produkte poskrbijo profesionalci, ki imajo prave prostore za to, pa viličarje in ravnajo s tovorom skrbno, da je na suhem in varnem, pod nadzorom ter se na njem ne nabirata prah in umazanija. Vlaga je problem, zato je skladiščenje rešitve za vse produkte, ki ne smejo biti v stiku z vlago ali ne smejo biti na soncu, visokih temperaturah ter ne smejo zmrzniti. Zato najemite ogrevane in varovane ter nadzorovane prostore, kjer bo vaš tovor počakal na nadaljnjo obravnavo.

skladiščenje

Ker se ne splača graditi lastna skladišča, ker nimate res velike količine tovora in produktov, je skladiščenje najcenejša rešitev, da najamete samo del prostora ali pa del dvorišča zunaj prostorov, če imate svoje produkte na primer v kontejnerjih oziroma zaprtih škatlah ali zabojnikih, ki so dovolj zaščiteni in vaš tovor ni tako občutljiv, kot so na primer avtomobili. Če pa gre za hrano in oblačila, elektroniko in podobno, pa morajo biti v prostorih, ki so nadzorovani glede vlage ter toplote.

Za skladiščenje se lahko odločite tudi za začasno namestitev, če na primer imate težave s prevozom, če se vam kje v mestu zatakne vaš prevoz in ne veste, kaj bi naredili s svojim tovorom, lahko preko noči ali nekaj dni in tudi nekaj mesecev ali bolj stalno puščate vaše produkte v najetem skladišču. Lahko imate bolj redko potrebo po skladiščenju, zato je skladiščenje v prostorih podjetja, ki se samo s tem ukvarja, smiselno.

Poskrbeli bodo za to, da se vaša roba raztovori, dobro skladišči in varuje ter da jo natovorijo na prevoz. Poskrbijo lahko tudi za prevoz, če nimate svojega ali se vam kaj zaplete. Tako boste pravočasni, če najamete celotno storitev podjetja, ki garantira super pogoje za vaše produkte, da bodo na varnem, ko so na poti do vaših odjemalcev. Zagotovite si prostor pravočasno.