Mobilne hišiceKo pride čas poletnega dopusta, odlična ideja malo zapustiti svoj vsakdanjik ter se odpraviti širiti svoja obzorja ter uživati še drugje. Ob načrtovanju vašega odličnega dopusta pa vas sreča pamet in se zavedate, da v kolikor se odpravite na mediteransko obalo v velike kampe polne prikolic in štorov, se ne boste počutili domače in pri tem uživali v udobju. Zato so na trg prišle mobilne hišice. Res je, da ne morejo biti tako velike kakor vaš dom, a se počutite bolj domače, bolj udobno, na vas pa nebo vplivalo vreme.

Standardna ponudba za mobilne hišice vam nudi 2 spalnici (ena otroška ter ena s francosko posteljo), bivalni prostor ter kuhinjo, kjer se lahko  zbere vsa druščina. Da boste v stiku z najnovejšimi novicami, imate v mobilnih hišicah tudi televizijo (satelit), seveda je tu vključena še kopalnica. Običajno je na voljo tudi terasa, kjer boste lahko uživali v pogledih na sončne vzhode in zahode. V veliki večini mobilne hišice stojijo nedaleč od obale (30 – 100 metrov).

Seveda namen mobilne hišice ni samo stati ob morju ter se premikati po kampih. Svojo mobilno hišico lahko prestavite tudi na vašo oddaljeno posest. Tako vam služi kot počitniška/vikend hišica, kjer se lahko po napornem delovnem tednu odpočijete v naravi, pa vam kljub temu ne bo primanjkovalo udobja, hkrati pa boste imeli vse stvari pri roki.

Glavni namen teh hišk pa je seveda mobilnost. Po vaši odločitvi jo lahko prestavljate kadar koli in kamor koli, pa zato ne potrebujete ogromnega delavskega žerjava. V vsaki hišici je vsak kvadratni meter porabljen in ima svoj namen. Mobilne hišice je možno najeti in tako uživati v veliki svobodi ter postavljanju vaše mobilne hišice po vaši volji.