MadraciSo v vašem domu madraci stari, trdi in neudobni? Se zbujate nespočiti in v bolečinah? Naj vam predstavimo rešitev za vse te vaše probleme. To so madraci podjetja meblo-jogi, ki si jih lahko ogledate tudi na njihovi uradni spletni strani meblo-jogi.eu/madraci .

Meblo-jogi je na trgu že od davnega leta 1961, ko so izdali prvo žimnico. Do danes so jih po vsem svetu prodali že 13 milijonov in s tem tudi narekujejo trende na področju artiklov za spanec in počitek. Madraci meblo-jogi so že od nekdaj znani po svoji visoki kakovosti in udobnosti. Njihovi izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov in so elegantne oblike ter dajejo videz prestiža.

Ponujajo vam ogromno izbiro artiklov, ki bodo zadovoljili vaše želje in potrebe po kakovostnem spanju in počitku. Meblo-jogi madraci so izvirni in narejeni v Sloveniji. Madraci se razlikujejo glede na to kako spite (na boku, hrbtu, trebuhu), po trdoti, dimenzijah in višini ki sega od 12 pa do 25 centimetrov. Cene žimnic se gibljejo od 65€ pa vse tja do 400€.

Meblo-jogi vam nudi tudi najrazličnejše posteljne pode, od trdih do najmehkejših blazin ter razne prešite odeje. Ravno sedaj v tem trenutku imajo veliko večino izdelkov znižanih do 50%. Če so vam madraci podjetja meblo-jogi všeč in je cena zneska več kot 260€, vam artikle na dom dostavijo popolnoma brezplačno.

Zakaj zaupati žimnicam meblo-jogi?

Ker se je v njihovi dolgi poslovni karieri kakovost izboljšala in imajo izdelke, ki ustrežejo vsem vašim željam. Poskusite tudi vi, izdelke meblo- jogi in poskusite izdelke slovenske kakovosti.