Za vse pustolovce, avanturiste in tiste, ki radi potujete, vam je na voljo, da si preberete izjemen članek, ki opisuje izjemno potovanje v Bosno in Hercegovino, najdete pa ga na spletni strani www.tomazgorec.si. Tomaž in Sanja ste se konec meseca julija odpravila na prav zanimivo raziskovanje in potovanje v Bosno in Hercegovino. Tam sta doživela mnogo lepih stvari, občudovala sta naravo in prijaznost tamkajšnjih prebivalcev.

V Bosni in Hercegovini sta si ogledala mnoge njene znamenitosti, uživala sta v dobro hrani in pravi črni kavi. V Sanja in Tomaž sta se odpravil v Bosno in Hercegovino, kjer sta malo raziskala tamkajšnjo hrano, prebivalce in občudovala naravo. Sanja je bila tokrat prvič v Bosni in bila je prav pozitivno presenečena. Očarana je bila na prijaznostjo in pristnostjo tamkajšnjih prebivalcev, prav tako pa je tudi uživala v odlični hrani, ki jo obožuje. Najprej sta obiskala mestece Pale, ki se nahaja pod goro Jahorino. V tem mestecu sta se počutila zelo domače in kakor že stara znanca njihovih prebivalcev. Spoznala in spoprijateljila ste se z vsemi prebivalci tega mesta, ki so bili vsi zelo prijazni in gostoljubni, še posebej pa gospod po imenu Miro, ki ji je vsak dan zabavala s svojo družbo in jima krajšal dni. Bosanci so ju čisto očarali z njihovo prijaznostjo in gostoljubnostjo, saj so ju na vsakem vogalu veselo in prijazno sprejeli ter ju postregli. Prva dva dni sta preživela na Jahorini, ki sta si jo dodobra ogledala in raziskala. Sanjo je čisto očarala s svojo prelepo zeleno naravo.

potovanje v Bosno in HercegovinoNaslednje dni pa sta preživela v Sarajevu, Višegradu in Mostarju. Seveda sta bila tudi tam toplo sprejeta s strani domačinov in sta uživala v domači hrani, sladicah in kavici. Njuno potovanje v Bosno in Hercegovino je tako minilo v hipu, saj sta doživela same lepe stvari. Če želite izvedeti več na temo potovanje v Bosno in Hercegovino, potem obiščite spletno stran www.tomazgorec.si.