Mnogim se ne da kuhati in pripravljati jedi za različne priložnosti. Zato pa vam priporočam catering, ki je danes zelo priljubljen. Catering PIPO  vam omogoča pripravo vseh vrst jedi, za vse priložnosti. Če potrebujete kvaliteten a hkrati kakovosten catering, je sedaj to idealna priložnost. Pripravijo jedi za posameznike, prav tako za razna podjetja. Če praznujete doma kakšno obletnico, rojstni dan, mogoče poroko ali kakšen drug dogodek ste na pravem naslovu. Ponujajo vam raznovrstno hrano, imajo zelo bogate izkušnje, praznujejo pa letos 30 let delovanja.

Catering je namenjen vsem, ki nimajo časa za pripravo hrane. Vsi vemo, da je s tem ogromno dela in časa. Zakaj bi izgubljali čas, če vam lahko vse pripeljejo na naslov, kjer boste imeli zabavo. Pripravljeni so za vsako priložnost. Njim ni važno ali je to poroka ali kakšna manjša zabava. Lahko vam pripravijo samo prigrizke ali vse do kulinaričnih kvalitetnih jedi. Vi ne boste imeli nobenega dela, saj za vse poskrbijo oni. Catering je namenjen, da vam uredijo vse oni. Če želite vam pripeljejo tudi pribor ter krožnike. Vse se boste zmenili, ko jih boste poklicali oziroma se zmenili za samo ponudbo.

catering

Catering ne zajema samo hrane, ampak tudi pijačo, če to želite. Od vas samih je odvisno, kaj si želite. Nekako si zamislite kaj bi radi, kako naj izgledajo jedi, si želite tudi dekoracijo. Prisluhnejo vsaki stranki, se z njimi pogovorijo, dopolnijo jedilnik in vse kar spada zraven. Nobena lokacija jim ne bo delala težav, saj želijo, da je vsaka stranka zelo zadovoljna. Nič več skrbi, kdo bo spekel meso, koliko česa potrebujete, kdo bo spekel katero pecivo, kje naročiti torto. To vam vse danes omogoča catering pipo, ki so zaupanja vredni. Poskrbijo za estetiko hrane, ki je danes zelo pomembna in nikoli ne pozabijo na samo kvaliteto hrane ter na svežo sadje ali zelenjavo.