Kaj pomislite ob besedi bikini kopalke? Sonce, morje in preživljanje toplih poletnih dni na plaži – vse to predstavljajo najbolj legendarne kopalke na svetu, katerih začetki segajo vse v 40. leta prejšnjega stoletja. Če so bile bikini kopalke včasih velik tabo, pa so z leti pridobivale na svoji priljubljenosti. K temu so prispevale predvsem lastnosti kot so, lahkotnost, zapeljivost in elegantnost, v veliki večini primerov pa tudi pot k svobodi izbire, ki so si jo ženske začele vtirati šele pred nekaj desetletji. Prvotno je izraz bikini označeval kopalke z trikotno oblikovanim nedrčkom in spodnjim delom, ki se je prilagajal s pomočjo trakcev. Danes pa se ta uporablja za veliko večino modelov dvodelnih kopalk. Že veste, katere boste izbrale letos?

bikini kopalke

Trendi na plaži

Kakšne bikini kopalke bomo nosile letos? Letošnji trendi zapovedujejo predvsem pestre barvne odtenke in sveže potiske in vzorce. Na trgovskih policah vam je na voljo nešteto krojev, od tistih klasičnih, do najbolj drznih in zapeljivih. A prvo pravilo pri nakupu kopalk ostaja isto – izberite tisti model kopalk v katerem se počutite udobno in privlačno. Le tako boste lahko na plaži kar najbolj zasijale.

Ko izbirate bikini kopalke vedno sledite sebi in svojemu stilu ter tako ohranite svojo unikatnost. Vseeno pa velja upoštevati nekaj preprostih pravil:

  • vedno kupite ustrezno velikost nedrčka, ki bo vaše prsi dovolj dobro podpiral,
  • upoštevajte pravilo manj je več in med sabo ne kombinirajte več kot dva različna vzorca,
  • dovolite si biti drzne in maksimalno uživajte v izbranem modelu.

So pa letos še posebej v ospredju različne obleke in dodatki za na plažo, ki odlično popestrijo celoten izgled. Izbirate lahko med različnimi oblekami, pareji in ogrinjali, ki bodo poleg estetske note poskrbeli tudi za nekaj dodatne zaščite pred soncem. Poletje 2024 se nezadržno bliža, zato si oglej pestro izbiro modnih kopalk na Beloved.si in izberi svoje najljubše še danes!