Za preživljanje dopusta si morate izbrati odlično lokacijo z odlično nastanitvijo. Če se odločite za Kranjsko goro, lahko odlično nastanitev preverite na http://www.steblajapartments.com. Apartmaji nudijo udobno preživljanje dopusta, ki bi si ga želel vsak gost. Apartmaji Kranjska Gora so namreč odlično opremljeni in zato primerni za vse, tudi bolj zahtevne goste. Glede na število obiskovalcev, se lahko odločite za enega izmed treh različnih apartmajev, ki so primerni za 4 pa vse do 6 gostov. Primerni so tako za skupino prijateljev, par ali pa družine. Ne le, da boste lahko uživali v lepoti Kranjske Gore, apartmaji bodo poskrbeli, da se boste počutili odlično, ne glede na letni čas.

apartmaji Kranjska Gora

Obisk Kranjske Gore

Kranjska Gora je odlična lokacija za preživljanje dopusta ne glede na letni čas. Pozimi je seveda najbolj priljubljeno smučanje. Apartmaji Kranjska Gora so odlično izhodišče, saj so nekateri tik ob smučišču, drugi pa v središču mesta. V obeh primerih je dostop do smučišča hiter in enostaven. Prav tako je v nekaterih apartmajih na voljo tudi grelec smuči. Vsekakor pa so vsi apartmaji dovolj prostorni in je tako dovolj prostora za smučarsko opremo vseh gostov.

Apartmaji Kranjska Gora pa so primerni za obisk tudi poleti. Kranjska Gora je poleg smučišča, znana tudi po prečudoviti okolici. Obiskovalci radi dosegajo vrhove bližnjih gora. Čisto za vsakega, ne glede na pohodniške izkušnje, se najde vrh, ki ga lahko osvojijo. Kranjska Gora je primerna tudi za kolesarje, saj je okolica polna kolesarskih poti. Zapeljete se lahko do Planice ali pa si ogledate Zelence. Veliko obiskovalcev obišče tudi jezero Jasna, ki ostaja eno izmed najbolj vidnih znamenitosti Kranjske Gore. Apartmaji Kranjska Gora so od jezera Jasna oddaljeni ravno toliko, da se do njega lahko odpravite peš, s kolesom ali pa z avtomobilom. Pozimi je jezero zamrznjeno, poleti pa se lahko z ostalimi obiskovalci v njem kopate.